Gezond Welzijn Waalre

Beurs

29 Maart 2020

Afgelast

Kom…


…en laat je verrassen door alle mogelijkheden op het gebied van zorg en welzijn.

Op onze Welzijnsbeurs vind je bevlogen mensen uit Waalre en omgeving, die een goede gezondheid en balans belangrijk vinden en jou hier graag meer over willen vertellen.

Gezondheid


Een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn. Er wordt veel over geschreven. Er wordt veel over gesproken.

Maar wat Gezondheid nu echt voor u zelf betekent, dat is heel persoonlijk.
Een ding is zeker, ieder mens wenst het voor zichzelf zo prettig en gezond mogelijk te hebben.

Het doel

Het doel van deze welzijnsbeurs is, om mensen kennis te laten maken met de vele mogelijkheden waarop u aan die gezondheid kunt werken. Naast de beschikbare reguliere zorg, zijn er nog tal van aanvullende mogelijkheden. Mogelijkheden die u kunt inzetten bij een specifieke hulpvraag, maar ook mogelijkheden om preventief aan een goede gezondheid te werken. De deelnemers die u op de beurs kunt treffen, zijn bevlogen mensen die een goede gezondheid en een aangenaam leven hoog in het vaandel hebben staan. Op kleinschalige en persoonlijke manier zetten zij daar hun disciplines voor in. Zo kunt u een levendig beeld krijgen van de aanvullende zorgmogelijkheden die gemeente Waalre en omstreken heeft.

Enthousiaste deelnemers en bezoekers

De beurs heeft in 2018 een hartelijke en geslaagde start gehad. Zowel de deelnemers als de bezoekers waren enthousiast. De 2019 editie was zelfs een nog beter bezochte beurs. Genoeg draagkracht dus om er dit jaar weer een fijne editie van te maken, zodat u ook dit jaar weer volop de gelegenheid heeft om de mogelijkheden van aanvullende zorg te ontdekken en uit te proberen.

We streven naar een interactieve beurs, waarin er gemakkelijk contact kan zijn tussen de deelnemers en de bezoekers. Er valt van alles uit te proberen, te vragen en te doen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Huis van Waalre
Koningin Julianalaan 19
5582 JV Waalre

Kijk hier voor de deelnemers lijst
De beurs agenda